Over ons

Het productiehuis belg.tv is een spin off van Peter Van den Berge en Faith Olugo en heeft als doel om kwaliteitsprogramma's te produceren hoofdzakelijk bestemd voor het internet.

Peter en Faith deden samen met hun kroostrijke gezin een eerste intrede in de media via hun deelname aan het bekende VIER programma "The Sky is the Limit".

Eveneens verschenen zij met hun kleurrijke familie in het succesvolle programma "Steenrijk, Straatarm" op SBS6 (Nederland). De bewuste aflevering haalde 1 miljoen kijkers.

Het wereldje fascineerde hun dermate dat ze zelf een reality-tv format ontwikkelden. Door een directe "boycot" van n.b. de zender die hun lanceerde, tegenwerking en ontmoediging door andere productiehuizen en een finale "nee" van de enige andere commerciƫle zender, besloten ze toch hun zin te doen in het kortzichtige ons-kent-ons TV wereldje. Niet via het traditionele TV netwerk, maar via een netwerk dat veel krachtiger is en die meer mensen kan bereiken: het internet.

Ondertussen produceren zij in eigen beheer hun nieuwe reality show De Gelukzoekers. Het unieke concept werd wel meteen opgemerkt door De Persgroep die meteen een licentieovereenkomst met belg.tv afsloot. De Gelukzoekers wordt gratis en exclusief uitgezonden op het meest bezochte internetplatform in Belgiƫ: HLN.be.

21 afleveringen lang volgen we in De Gelukzoekers spraakmakende mensen van bij ons. Zij doen er alles aan om hun ultiem geluk te bereiken.

Peter Van den Berge, Harry De Visscher en de broers Azimi ken je al van het kleine scherm. Maar ook Ilse Beyers (ex-Dag Allemaal) en Jan Trappeniers (de koning van de snacks) geven een unieke inkijk in hun leven.

Aan de hand van hun avonturen proberen we, om samen met professor Annemans, de sleutel tot het "echte" geluk te vinden.

Iedere dinsdag een nieuwe aflevering op HLN.be.